sobota 19. mája 2018

Maľovanie izby pre naše dievčatká

 
 
V našom podkroví po prerábke strechy pred pár rokmi sme spravili dve izbičky pre deti a teraz sme sa konečne pustili do maľovania izby pre naše dve dcérky.
Chcela som skúsiť niečo nového, nie len klasickú jednofarebnú ale kdesi na nete som videla, že začínajú ísť veľmi opäť valčekované steny. Keď sa zvolí kombinácia pekného vzoru a farby, je to veľmi originálne a moderné, hoci pred pár desaťročiami sme mali asi úplne všetci ovalčekovanú každú izbu v dome :-).
Keďže by to ale nebolo možné v tejto izbe, kde sú šikmo až dve steny, zvolili sme šablónu.
Nebudem tu rozpisovať, že napriek tomu, že sme šablónu objednali cez firmu, ktorá sa tomuto profesionálne venuje, 3 krát nám ju poslali chybnú, tak sa manžel naštval a vyrobil si ju doma. Plotrom do papiera vyrezal tvary a poriadne to z oboch strán nastriekal lakom, takže sme vpodstate dosiahli umývateľný povrch. Postupne sme valčekmi pomocou šablóny kúsok po kúsku celé hodiny vymaľovali všetky steny.  Miesta, kde budú skrine sme nechali prázdne, lebo každý jeden kúsok valčekovania nás stál veľa času.
 

 
 S výsledkom som veľmi spokojná, izbička je krásna, zaujímavá a útulná, ale ja už farbu a valček nejakú dobu nechcem ani vidieť... 😉😥
 
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára