sobota 3. novembra 2018

Tvorivé dielničky v škole

V pondelok som bola v škole a s deťmi sme tvorili. S pani učiteľkami robia všelijaké veci z papiera, preto som chcela  niečo z iných materiálov. Vďaka tomu, že manžel je stolár, dreva máme dosť a na internete som našla super nápady si môžete pozrieť, aké boli deti šikovné.
Bolo to milé ako sa z triedy ozýval usilovný ťukot kladiviek 😃
Doma sme našli aspoň 8 kladív, manžel mi narezal korpusy na ježkov a nabalil krabicu klinčekov.
Na striedačku si deti maľovali takýchto veselých strašiakov:
a ešte kto chcel, urobil si drevené kolieska s motívmi domčekov, alebo srdiečok 
(kolieska sú narezané z kmeňa nášho minuloročného vianočného stromčeka 😃):
Tvoreniu zdar!!!

8 komentárov:

  1. Zajímalo by mně, jestli se u nás ve školách takhle tvoří. Je to bezvadný nápad, děti vyrobí něco pěkného a naučí se i zacházet s nářadím.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. My sme mávali v mestskej skole pracovne vyucovanie a tam sme robili s drevom búdky pre vtacikov a pod. ale u nas v dedinskej skole na to nemaju priestor. Ale detom to pritlkanie islo perfektne, tak asi uz kladivo v ruke drzali :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne a ekologické nápady z dreva. Držím palce pri ďalšom tvorení.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobrý večer vinšuju,opět hezká práce.....také mám namyšlené tvoření s dřevem,až přijdou vnučky. a budeme za chvilku chystat adventní věnce,to se moc těšíme. ve Tvém příspěvku "s břízou" máš ode mně odpověď na Tvou otázku ohledně naší scholy. přeju hezké tvořeníčko a zase příště. mávám na Záhorí,Helena.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Helenka, ďakujem:-) A koľko máš vnučiek? Vieš, ja potom, čo sa mi vždy adventný veniec po 2 týždňoch rozpadol, som si kúpila keramický :-D Akosi to neviem pevne robiť:-) Tak to je super, že budete tvoriť, nech sa Vám to krásne darí a ja zasa pozdravujem tam k Vám...

      Odstrániť