utorok 18. septembra 2018

Septembrové kuriatka

Minulý týždeň bolo u nás radosti! Predtým jedna sliepka začala kvokať, tak ju dedo oddelil od ostatných, zavrel do búdky a čakal, či z toho niečo bude.
Najprv dobehol Samko, že sa vyliahli tri maličké popolavé kuriatka!!
Pomohol dedovi stĺcť priestrannejšiu ohradu, nasypali tam hoblovačiek, dali všetko potrebné
a milú sliepku aj s kuriatkami, ktorých je nakoniec päť presťahovali do lepšieho.
 
 
 
Medzičasom začala kvokať ďalšia sliepka. Tak pekne sedí na vajíčkach v búdke a uvidíme, či budú aj októbrové kuriatka 😊
🐣🐣🐣🐣🐣

3 komentáre:

  1. To je krásné nadělení, tolik podzimních kuřátek. Slečně to moc sluší.
    Hezký večer přeji. D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná kuřátka. Ať pěkně rostou. Růža

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobrý deň, ja som Josef Lewis. Spoľahlivý, legitímny a akreditovaný veriteľ. Poskytneme úvery všetkého druhu veľmi rýchlo a jednoducho, osobný úver, automobilový úver, úver na bývanie, študentský úver, podnikateľský úver, pôžička Inventor, konsolidácia dlhu. atď

    Získajte dnes schválené podnikové alebo osobné pôžičky a získajte finančné prostriedky v rámci toho istého týždňa aplikácie. Tieto osobné pôžičky môžu byť schválené bez ohľadu na váš kredit a existuje veľa šťastných zákazníkov, ktorí túto zálohu podporili. Ale dostanete nielen osobný úver, ktorý potrebujete; dostanete najlacnejšiu. Toto je náš sľub: Garantujeme najnižšiu sadzbu za všetky pôžičky s voľnými kolaterálmi.

    Snažíme sa ponechať pozitívny a trvalý dojem prekračovaním očakávaní mojich zákazníkov vo všetkom, čo robím. Naším cieľom je zaobchádzať s dôstojnosťou a rešpektom pri súčasnom poskytovaní najkvalitnejších služieb včas. Žiadne sociálne poistenie Požadované číslo a žiadna kreditná kontrola sa nevyžaduje, 100% zaručená. Ak máte záujem o úver a máte podvody, prosím, okamžite odpovedzte pomocou nižšie uvedených údajov.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Volanie / WhatsApp: +16626183756
    Webová stránka: https://progresivefunding.wordpress.com


    OdpovedaťOdstrániť